Specifická opatření ve společnosti KART v souvislosti s šířením koronaviru a krizovým opatřením vlády ČR čtěte na našem BLOGu!

Hodnocení obchodu

5,0 103 hodnocení
5
101x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Mirka | 22.2.2021
Ano, naprostá spokojenost ????rychlé dodání ????vřele doporučuji ????
ZP Avatar autora Zdeněk Poslušný | 21.2.2021
Naprostá pohoda,skvělý obchod....děkuji a doporučuji všem
H Avatar autora Honza | 20.2.2021
vše OK
P Avatar autora Pavel | 16.2.2021
maximální spokojenost. super výrobky a rychlé zaslání.
C Avatar autora Ctibor | 16.2.2021
Opět spokojenost
B Avatar autora Borek | 14.2.2021
Spokojenost
J Avatar autora Josef | 11.2.2021
Ok spokojenost
FC Avatar autora František Cestr | 7.2.2021
Plná spokojenost.
BD Avatar autora Bohumil Dvořák | 4.2.2021
Absolutní spokojenost, není co vytknout vč. dopravy a předání zásilky.
VM Avatar autora Vilémová Marie | 3.2.2021
Produkty firmy KART jsou vyrobeny precizně , nikdy na ně nebyly žádná stížnost . Zaměstnanci jsou vždy ochotní a vstřícní
OL Avatar autora Otakar Loch | 29.1.2021
Velice rychly a dobry servis
AP Avatar autora Anna Papoušková | 21.1.2021
vše došlo v pořádku.
JC Avatar autora Jaroslav Císařovský | 20.1.2021
ok
Avatar autora | 18.1.2021
super, doporučuji
Avatar autora | 17.1.2021
Přišlo to celkem rychle
LK Avatar autora Luboš Kříž | 15.1.2021
Super obchod. Paní Kučerová z obchodního je * :-)
TK Avatar autora tým KART (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den, velice nás těší hodnocení, které jste nám zaslal, stejně tak paní Kučerovou ;-) Mnohokrát děkujeme.
Avatar autora \\\\\\Stim | 13.1.2021
S obchodem jsem velice spokojen . Málokterý obchod vyřizuje objednávky v tak krátkém čase jak Váš. Rovněž komunikace je perfektní. Doprava DPD je rovněž na vysoké úrovni. Pět hvězdiček je zasloužených.
TK Avatar autora tým KART (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den, děkujeme za udělené hodnocení. Spokojený zákazník je pro nás prioritou a dělá nám velikou radost, když se nám to daří. Přejeme hezký den a budeme se těšit na váš další nákup.
D Avatar autora Dana | 9.1.2021
Super, naprostá spokojenost
TK Avatar autora tým KART (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den, děkujeme za udělení 5⭐️ Vaše hodnocení nám udělalo radost. Hezký den
Avatar autora | 21.12.2020
obchod pohoda - doprava velice špatná !
TK Avatar autora tým KART (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den, děkujeme za udělení hodnocení, kterého si ceníme. Před časem jsme rozšířili nabídku přepravních společností o dopravce DPD a mrzí nás, že i tak jste nebyl s dopravou spokojen. Nezbývá nám jen doufat, že špatná zkušenost byla zapříčiněna velkým vytížením přepravních společností v době předvánoční. Velice se tímto omlouváme a věříme, že i taková zkušenost vás neodradí od dalšího nákupu na našem e-shopu. Přejeme hezký den
AB Avatar autora Aleš Baumrukr | 11.12.2020
ANO
TK Avatar autora tým KART (Administrátor) 15.1.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a těšíme se na váš další nákup. Hezký den
Potřebujete poradit?
+420 412 559 482 (Po-Pá 6:30 - 14:00)

info@kartace.cz